Behandelingen & Tarieven

 

– Intakebehandeling* € 75,00 ( 90 minuten)
– Vervolgbehandeling € 60,00 ( 60 minuten)

*De intakebehandeling bestaat uit een vraaggesprek/anamnese en een behandeling om de pijnpunten op de voeten in kaart te brengen. Daarnaast kijk ik als Natuurgeneeskundige therapeut naar de mens als geheel, dus naar lichaam en geest. Waardoor zijn de klachten ontstaan, hoe te verhelpen en hoe eventueel te voorkomen in de toekomst.

De behandeling draagt bij aan een nieuwe start, waarbij gezonde en verantwoorde voeding, positieve mindset en voldoende beweging onontbeerlijk zijn.

Tevens is het mogelijk de behandeling te declareren bij uw zorgverzekeraar.

Deze kosten kunnen vergoed worden door de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering, check hiervoor uw eigen polisvoorwaarden. De behandeling valt onder alternatieve en complementaire geneeswijzen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC onder beroepsregistratienummer BR-02717 met AGB Zorgverlenerscode: 90048871 en AGB Praktijkcode: 90057360.

Bij klachten naar aanleiding van mijn behandelmethoden kunt u terecht bij mijn beroepsvereniging BATC.

Na de behandeling ontvang  je een factuur. Deze kun je direct betalen – contant of via je betaalapp – of later overmaken op mijn rekening. Pinnen is niet mogelijk.

Bij annulering tot 24 uur voor de afspraak kan de afspraak verzet worden.
Bij annulering binnen 24 uur zullen de kosten van de afspraak in rekening worden gebracht.

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden